fredag 2. oktober 2009

Sjokolademalte gulv

Nymalt

En ørlite fridag har gitt massive resultater :-) Vår 18 meter lange gang har endelig fått det første av tre sjokoladebrune malingsstrøk. Fargen heter Nougat og forandringen er total. Den mørke brunfargen senket takhøyden umiddelbart. Nå var vel ikke det helt påkrevd her i huset hvor takhøyden er noe trykkende fra før. Men fiiiiiint ble det uansett.


Før malestarten

Den merkelige gangen er det mest oppsiktsvekkende med arkitekturen her i huset. Gangen forteller historien om da dette virkelig var et fattighus. På hver side av gangen ligger det fire rom, og der bodde fattiglemmer, syke og foreldreløse.

Litt tidligere i år. Før vinduet ble restaurert.
Heldigvis er denne fasen over!

Gulvet i gangen var ødelagt, så vi var nødt til legge en gulvkopi over det gamle gulvet. Den mørke fargen er prikken over i'en, og minner om alle de hvite listene som heller ikke er ferdig. Men det kommer nok utover høsten. Da kommer det også bilder på veggene og litt møblering. Er veldig spent på hvordan denne lange transportetappen kommer til å fremstå til slutt.


Her er det plass til å sende
en mengde unger på gangen.

11 kommentarer:

Hverdagen vår sa...

Så herlig du skriver, "sende barn på gangen" thii, synes jeg ser de på rekke og rad:) det må du ta bilde av engang om du får fylt opp gangen med barn...
Lekker ble den med den sjokoladebrune fargen!

Og så godt at rørleggeren slapp å komme, jepp "Lyder" i gamle hus kan bli dyrt, been there...osv-

Klem fra Eli

Lappesola sa...

Ja det ble fint med det brune gulvet.

Hilsen Sol

Anonym sa...

18 meter gang oioi, for en jobb dere har gjennomført. Grei motivasjon når det blir så vellykket:) Skikkelig spennende blogg som jeg gjerne besøker igjen:)) Ha ei god helg:)

Hvit Villa sa...

Det gulvet ble bare helt fantastisk!
Dere gjør en formidabel jobb.

Riktig god helg :-)

marie sa...

Nydelig farge. Riktigt så lekkert og uvanlig. Bra jobba!

beate sa...

wow, så flott. Det ser jo nesten ut som sjokolade jo... Lekkert

Ha en fin kveld
Beate

Torunn sa...

Utrolig stilig!!
Lekre farger i en lekker gang!

God gelg .-)

Sjova sa...

Wow!Herlege golv! Og herleg gang! Kor fekk de ideen til ein slik farge? Var nokre av dei orginale golva slik? Gjev romma skikkeleg karakter og eigenart. Flott (Og me såg ikkje listene, neida;-)

God helg, eller hæg som ein seier her

Anonym sa...

Bra! Toril A.

Anna sa...

Hadde jeg hatt slike gulv hadde jeg konstant hatt lyst på sjokolade :D Mmm … og stilig er det! Nei, nå må jeg rote litt i skuffen og se om mannen har gjemt unna noe sjokolade *snoke* hihi

Unknown sa...

Det ble knallbra! å for en laaaaang gang