fredag 9. oktober 2009

Nå smiler vi igjen :-)

Det er ikke så lett å se om en blogger smiler eller ikke. Og denne skribenten har definitivt både rast og fortvilt i de par siste innleggene. Men i kveld er smilet bredt.

I morges våknet vi til et nestentørt ganggulv med maks glans, og i løpet av dagen har det herdet til et nydelig resultat. Den ødelagte malingen som lagde en matt, rar og klissen overflate har tatt imot de siste strøket med frisk og fin maling uten å reagere negativt. Happy days, med andre ord. 18 meter gang er dermed straks ferdig. For en lettelse!

Da gjenstår bare to rom når det gjelder gulvmaling. Gjesterom og gutterom. Gutterommet har mye igjen, men gjesterommet kan kanskje få første strøk nå i helgen. Hvis det er heldig.

Når jeg ser nedover i bloggen nå, ser det ut til å være en blogg om en og samme gang. Jeg lover en liten pause fra gangen. Nå får vi finne på noe annet å skryte av!


Vi ønsker alle en super helg!

9 kommentarer:

Unknown sa...

Hei Marie og Geir!
Jeg håper på at gjesterommet står ferdig når jeg kommer på besøk om snaue tre uker!
Hilsen Hilde :-)

Mia sa...

Bara fortsätt och skryt av gåangen du, den blev jättetjusig :)

Anna sa...

Yes, så bra :) Håper krusehodet og pelargonien din også dukker opp igjen!

Ha en fin helg :)

Brocante sa...

Ta igjen! Sett opp en plakat i butikker og postkontor og gi stakkaren beskjed om at du vet hvem det er og at de har sjansen til levere plantene tilbake inkognito uten å bli anmeldt. Poker kalles det. Kanskje.....

Brocante sa...

Ja - forrige kommentar var naturligvis til forrige innlegg. Gangen ble veldig flott nå!

Unknown sa...

Så bra at det løste seg! :)
Sånne ting kan virkelig bli til stor frustrasjon..man har jo lagt ned så mye arbeid på det, og ønsker at det skal leve opp til forventningene. Men nå ser det i hvert fall "smashing" ut i gangen deres! Enjoy!

Liv Ofsdal sa...

Det ser jo bare kjempebra ut! Dere kan ikke ha mye fritidsproblemer ihvertfall!! Forresten - Slekt og Data med din flotte artikkel har nå kommet ut så jeg tar med et eksemplar til deg Marie :)

Bless by Tone sa...

Fantastisk - gratulerer. For en jobb. Jeg må snart i gang med å male i hvertfall to golv - i stue og gang. Og jeg utsetter det hele tida. Flott resultat. Tone

Janne sa...

FRA FACEBOOK:
Så bra Marie! Det var jammen godt å høre, så slapp Jotun besøk av et stykk sint ektepar fra Holmestrand ...