onsdag 13. januar 2010

Hoho - verden vil bedras!

Bloggverdenen er et rart sted. Her bor det fantastiske mennesker i flotte hus. Mange har utrolig mye energi, og får unna prosjekt etter prosjekt etter prosjekt. Noen er supergode til å ommøblere, mens andre igjen har klinisk ordenssans og viser en imponerende evne til ryddighet og system. Jeg tipper det ser ganske ryddig ut i Fattighuset for dere som ikke er her hver dag. Det gjør det ikke alltid for oss som bor her.

Tenk om ... Men hvor er alle klærne nå?

Nå er det sånn at jeg har en gryende mistanke om at vi ikke er alene om det. Ta garderober, for eksempel. Vi har dårlig med garderobeløsninger, selv om vi har verdens lengste gang. Dermed ble to knagger (ferdig shabby, må males til våren) innkjøpt i Carolines butikk til jul. Her får vi plass til en uant mengde klær. Særlig lekkert er det ikke når knaggene forsvinner under jakkehaugen (og på lilledoen har det blitt trangere om herligheta). Men det ligger ikke lenger jakker og annet yttertøy på gulvet i gangen eller på kommoden under trappa.

Guri malla, så praktisk!

I bloggen, derimot, vil den selvsagt fremstå som en herlig knaggrekke til en liten rød kåpe, en kvist misteltein og et par kongler...
Noen flere som har det slik, eller? Bak og foran kamera?

Ja, ja. Verden vil bedras - and I like it!

Marie

14 kommentarer:

Anonym sa...

Ha-ha du fikk sagt det! Hilsen Toril A.

Aqua-lady - interiør og hverdagsglimt sa...

He-he-he, - godt sagt!

Jepp, - vi vil bedras...
...og jeg er velg egentlig også med på dette bedrageriet.

Bless by Tone sa...

Utrolig morsomt... kjempebra:)

Unknown sa...

Hihi.. så deilig å se... er det ikke sånn da, at etter bildet er tatt så kommer det 2tonn klær opp.. det er ihvertfall slik hos meg også

Frøydis sa...

Akkurat sånn er vel de fleste av oss :-)) Vi vil jo kun vise frem det beste, ikke sant? Ryddig mens gjestene er her, fullstendig kaos når de har gått!?

Klem, Frøydis

Mia sa...

Levande lys och ikke et støvkorn så lang øyet ser virker det litt overallt med små nydelige stileben..Nå viser jag i stort sett aldrig insiden av huset her, og nå har du avslørt hvorfor ;)

Lykkeliten sa...

Kjempebra innlegg, og godt illustrert.
Noen har kanskje lagt merke til at det er lite interørbilder hos meg, og nå vet de hvorfor!
Orker ikke å flytte alt rotet bestandig...

Ha en fin torsdag

yesheimen sa...

Ha-ha, må le litt, for det er så sant, så sant. Tror at vi alle jukser litt for bildets skyld. Det blir nok ikke intersant nok å vise alt rotet som finnes til enhver tid. Vi ønsker jo å vise det vakre.
Ha en fin dag i Fattighuset.

Klem Ann<3

Anne (Moseplassen) sa...

haha
Blir akkurat som når jeg tar bilde av en blomst fremfor hele beddet, beddet er jo rotete... blomsten ser jo perfekt ut :D

Hundrings sa...

Det er så fantastisk bra det dere har gjort med dette "fattighuset"! Jeg er mildt sagt meget imponert, og på grensen til stolt over å være på fornavn med husets kvinne. Jeg er faktisk stolt!

- Sindre

@afjo72 sa...

Hehe, er vel noen og enhver som kjenner seg igjen der ja :) Blir som når man har gjester på gang og frenetisk stapper alt støff inn i nærmeste skap. Ingen skade skjedd ;o))

God helg til Fattighuset! :)

Janne sa...

Hehe flott skrevet;)

Ja verden vil bedras;)

Fin helg til deg, jeg holder på med innlegget om dere,

klem fra Janne

Cille sa...

He,he - snakk om å ta det på kornet! Vet AKKURAT hva du mener.. Utrolig flott blogg foresten, fant den etter artikkelen i aftenposten, og er herved en av dine følgere! Takk for masse inspirasjon!

victoria (huset i byen) sa...

he he... er nok sånn for de fleste, litt juksing for bloggen..
Og rot man lever med til vanlig..
Men verden vil jo bedras og vi vil inspirere med bloggen og vakre bilde... Rot er ikke akkurat vakkert.... så litt juks bak i kulissene er lov....
ha en super helg vidre i fattighuset...
klem victoria