torsdag 28. januar 2010

Løk på bordet og løk i suppa



Det er en halvtime til gjestene kommer. I en krukke på kjøkkenet strutter perleblomstene. Løken ligger hel og fin på spisebordet. Selvsagt burde den vært ferdig suppe allerede. Men nok en gang; "den gang ei". Fru kronisk dårlig tid har fått akutt blogglengsel, og må nesten prioritere å fotografere ingrediensene før de trylles inn i den deiligste løksuppe. (Forhåpentligvis verdens beste!)

Oppskriften har jeg stjålet på nettet, selv om jeg overhodet ikke har tenkt å følge den. Foreksempel har jeg ikke laurbærblad eller frisk timian. Men du skal se det blir helt perfekt uansett. Selvtilliten er det ingenting i veien med, nemlig.




* 1,1 kg løk, skrelt og skåret i tynne skiver
* en håndfull frisk timian, bare bladene
* 6 hvitløksbåter, skåret i tynne skiver
* 1 laurbærblad
* olivenolje
* en klatt smør
* 1,3 liter med kylling- eller grønnsaksbuljong
* salt og pepper
* 1 baguette eller ciabatta
* 115 gram ost

Rapport følger når middagen er inntatt :-) (Eller i morra).
Da gyver jeg løs! (Nå er det bare et kvarter til de kommer ...)

Hilsen Marie

4 kommentarer:

Anonym sa...

Delikate bilder og sikkert en vellykket suppe???

pytho sa...

this pagesee it here Get More Infostraight from the source imp sourcecheck over here

leshe sa...

check over here look at this web-site article source https://www.dolabuy.co Resources Dolabuy Chrome-Hearts

Anonym sa...

find more info the original source you could try this out Ysl replica handbags reference Read Full Article