tirsdag 21. september 2010

En tur på loftet etter julepynt
Aiaiai! Det er fare for en real julesprekk i år! Jeg har de siste årene pålagt meg selv et "vente-med-jul-til-desember"-krav. I fjor gikk jeg bananas til første søndag i advent. Og nå må jeg finne fram julepynten første uka i oktober. 5. oktober kommer BoligPluss og TV2 på julefeiring i Fattighuset - trykketiden i glanset bransje er ikke som i dagspressen der jeg jobber :-)

Fjorårets kompromiss:
Fattighusgubben ville ha lite juletre.
Jeg ville ha stort


I går tok jeg meg selv i å nynne på en julesang av Dolly Parton. Jeg har allerede begynt å se etter grønn mose til kranser (lurt å plukke før frosten kommer), og frisk tyttebærlyng til småkranser inne. Men når julen ryddes ut for andre gang i år 5. oktober, og det bare er 2.5 måneder igjen til jul - da må det være strengt julefri fram til første søndag i advent. Tror jeg.

Ha en fin dag!

Hilsen Marie

10 kommentarer:

(eddas) sa...

Ja..da har du og holde på med:)
kos deg med Dolly:)
Flott den blåfarven under her....nyydelig..
eddaKlemmer

Moccamamma sa...

Du får tenke på det som en flott mulighet til ekstra julekos....du får jo prøvepyntet i oktober, slik at du vet eksakt hva du eventuelt trenger å supplere med nærmere jul :)

Jeg starter tidligere og tidligere hvert år.....for meg går lufta ut av jula sånn ca andre eller tredje juledag, og behovet for å rense ut kommer....og julesangene lyder ikke like stemningsfulle når lufta er ute av spenningsballongen.....er litt rar sånn...

For meg er advent den beste tida, og da hører vi på julesanger...og siden allergien til Moccamannen gjør at treet står i en pappeske i kjelleren, så pynter vi det likegodt i god tid før jul....sånn ca 14 dager før....

Ha en fin dag med julestemning...

Hilsen Moccamamma

Hege sa...

Tjihi, gooooood jul;)
Ikke ønsk deg snø enda da....
Ha en super dag!

Åshild sa...

Jeg er lettet over å lese at du får pynte selv med egen pynt og at ikke huset blir designpyntet av Boligpluss.

Fossestua sa...

Hei :)
Gleder meg allerede til å få se reportasjen!!!
Så spennende :)
Klem fra Lise

Fossestua sa...

Hei :)
Gleder meg allerede til å få se reportasjen!!!
Så spennende :)
Klem fra Lise

Villblomsten sa...

Så gøy :-)
Jeg pleier å få masse julestemning alt for tidelig :-) også forsvinner den nesten når julen kommer , for da har jeg ville pynte til jul sååå lenge :-) hihi
Lykke til :-)

Anonym sa...

Gleder meg til å se reportasjen! Og gratulerer med leserprisen av Norges vakreste hjem! Veldig, veldig fortjent :-)

Et tips: når du pynter til jul i oktober. Ikke fall for fristelsen til å pynte bare den ene siden av juletreet! Jeg så det i en interiørreportasje en gang. De trodde sikkert ikke det kom til å synes på bildene..... men, det var veldig tydelig! Haha :-)

LIVS LYST sa...

Så gøy (men utfordrende), Marie! Jul nå. Da måtte jeg tenkt meg litt om og prøvd å mane frem julestemning. hihiihi. Men du klarer det og juletreet fra i fjor på sjokoladegulvet var n Y d E l I g!!!!

Klem fra meg

Randis side sa...

Gratulerer med Leserprisen i kåringen av Norges vakreste hjem!! En stemme kom herifra :) Artig med jul i oktober :D. Regner med at du gir beskjed på bloggen din når innslaget kommer i Boligpluss, og ikke minst når det kommer på TV´en. Spennende! Beundrer dere som har slik idighet med oppussing! Ha en fin torsdag!