søndag 24. oktober 2010

Søndagshjerter

En lang søndag. En deilig, lang søndag etter en hektisk lørdag. I går hadde vi nemlig vår aller første gruppeomvisning i huset etter at vi flyttet inn. Over 30 Ladies Cirkle-damer fra hele Østlandet kom innom på en byvandring, før jeg holdt et fotoforedrag på Ødegårdbua om restaureringen av Kirkegaten 7. Tidligere har jeg fortalt litt om huset til et par grupper utenfor i hagen, men siden jeg hadde ryddet så fint, åpnet vi dørene, hehe. Det var en hyggelig og merkelig opplevelse, for damene var fulle av spørsmål og godord :-)

Det er skikkelig høst når de rosa pelargoniaene har måttet vike for vakre, grønne eføy-hjerter i stuevinduet. Ute i hagen har Dronning Ingrid lagt seg til å sove for godt, og i løpet av uka tiner forhåpentligvis jorda, slik at de kan trekkes opp og legges på komposten hos naboen.

Her er det krabber til kvelds! Sees!
Marie


5 kommentarer:

Bente sa...

Så hyggelig at det var en vellykket gruppomvisning hos deg. Kan tenke meg at det også var hektisk.
Morsomt med hjerteeføy.

God natt!! Bente

Mia, New Room Interior sa...

Så nydelige gulvene dine er!! Stilig med den mørkebrune fargen!! Og så gøy å ha gruppeomvisning, tenker de likte det de så!! Ha en fin kveld! Klem

Huset i Lunden sa...

Så gøy med omvisning i huset deres, både for dere og de som var så heldige å få komme på besøk. Eføyhjertene var så flotte i de brune krukkene. Eføy er en favoritt her også; inne på vinteren, ute i sammenplantinger med roser om sommeren og sammen med lyng nå om høsten.

Unknown sa...

Heldige damer:)

Et hus i en hage sa...

Ja det må jeg si er sprekt gjort, å åpne dørene sånn!!
Eføy er fint, ingen tvil om det...
Ha en fin fin dag.
Klem Tone-C