tirsdag 5. oktober 2010

En flokk gærne damer!

I dag har Fattighuset vært invadert av damer! En stylist (Birgitte), en journalist fra Boligpluss (Birthe), en fotograf fra Boligpluss (Maria), en art director fra Boligpluss (Kristin), en journalist fra God Morgen Norge (Camilla) og (altså ikke dame:) TV2-fotograf Erik. Fra ni om morgenen til sju om kvelden ble det pyntet, pratet, fotografert og fikset. I går kveld kom Inger Marie fra torget med juletre (Hun kan vel umulig ha solgt juletrær så tidlig før), og i dag ble det satt på fot av et kobbel kompetente damer. Først sto treet i lillestua, deretter i grønnestua, før det faktisk endte opp på kjøkkenet! Har ingen "behind the scenes" av julestylingen, men resultatet kan snik-sees på God Morgen Norge fredag, før hele reportasjen sendes før jul. Den skikkelige julereportasjen kan leses når Boligpluss kommer med sitt julenummer i november.

Biblioteket ble brukt som rigg-plass for alt utstyret, sammen med soverommet. Stylist Birgitte må ha hatt med seg 50 poser med puter, lys og andre pyntesaker. Vårt eget sortiment bleknet, men juletreet ble i sin helhet pyntet med vår julepynt. Slikt kan vi like! På bildet ovenfor, er det journalist og fotograf fra TV2 som gjør seg klar til intervju. Det ble kun en prat med Fru Fattighus, siden gubben kloklig holdt seg unna :-) Hele denne dagen kom til etter at vi vant publikumsprisen i "Norges vakreste hjem". Vi har lenge visst at vi ikke er plukket av juryen til hovedprisen, så nå følger vi spent med på hvem som vinner juryprisen. Svaret avsløres fredag.

Julen er heldigvis allerede ryddet ut, og freden kan senke seg over Kirkegaten 7.

I morgen viser vi bilder av gjesterommet som ENDELIG er ferdig!!

Ha en fin førjulskveld!

Marie9 kommentarer:

Alberte sa...

Så spennende!

Og så julereportasje da - det blir nok en drøm.

Gratulerer med leseprisen.

Klem ♥ Jannicke

Tulip sa...

Moro!
Rart med jul i Oktober...men skjønner jo at dette er kun for den glansede pressen!! hehe:)
Gleder meg til å se resultatet!

klem

Tamsin sa...

Gleder meg veldig til å inspireres!

Hulda sa...

Dette må jo ha vært veldig artig. Stelle i stand til jul i oktober. :) Blir nok en super reportasje ut av dette! Og det er jo en UTROLIG opplevelse å ha Boligpluss og tv2 på besøk. ;)

Jennys fire vegger sa...

Så spennende! Gleder meg til å lese om dere. :o) Og det var nå et flott juletre da! :o)

Ha en fin kveld videre, og en god dag i morgen!
Klem Jenny

Fossestua sa...

Hihi, må være veldig rart å pynte til jul i oktober!?
Gleder meg til å se resultatet! Kjempespennende :)
Og nok en gang gratulere så mye med den jeve prisen. Vel fortjent :)
Klem fra Lise

Blått til lyst sa...

Oj ,det må ha vært en spennende og forunderlig opplevelse.
Jul i oktober og å slippe til stylister som setter sitt preg på huset. Forhåpetligvis gjorde de det i skjønn forening med stemingen og stilen i Fattighuset. For veldig lenge siden, i veldig gamle dager - sånn sist på -70-tallet, først på -80-tallet var det Per Gynt-glass fra Hadeland i nesten alle hjem i Bonytt. Det tok litt tid før vi skjønte at stylister hadde vært på ferde.Naive var vi i gamle dager.
Flott å ha fri på fredag - skal sitte klistret med tekoppen når Fattighuset blir vist :-)

Frøken Jægers Hus sa...

Ja så spennende! Regner med at det var moro og ganske hektisk! Gu hvor jeg gleder meg til repotasjen! Det kommer til å bli som en drøm! Grattis med leserprisen!!
Klem, H

Bing-living sa...

Så morsomt med reportasje og TV da.
(Det sa dere jo ingenting om:-)
Skal huske å kjøpe bladet.

Hilsen fra Helle:-)