onsdag 25. november 2009

Tenk at gjesterommet er ferdig 1En pust i bakken her?

Ja, tenk det... I går kveld - i hurten og sturten - ble det fikset og trikset på gjesterommet. To strøk maling på gulvet fikk holde. I dag kom nemlig Aftenposten på besøk for å lage en artikkel om huset og oss som bor her. Da kunne ikke gjesterommet (som akkurat nå er gutterommet) stå uferdig. Dermed ble min farmors eldgamle smijernseng satt sammen og redd opp. To kofferter har jobben som nattbord. Hva passer vel bedre på et gjesterom? Storebror er glad for å slippe å ligge på madrass på gulvet, så klart.

Farmors smijernseng med to hjul og to stilettheler :-)

Dessverre må sengen demonteres i kveld. Gulvet skal få sitt tredje og siste strøk. Det kan ikke vente, for da blir det nok aldri gjort. Dessuten prøver vi å få til tapetseringen av den siste veggen. Det kommer derfor en "Tenk at gjesterommet er ferdig 2" - bare den andre halvdelen står ferdig.

Finfin kasse fra Tønsberg Bryggeri

Uansett - jeg er superfornøyd. Det ble virkelig fint. Og annerledes fra alle de andre rommene vi har i huset. Bondeblå vegger hadde vi ikke valgt selv. Men fargen er fredet og vi har ikke søkt om å bytte den ut. Nå er jeg glad vi "spilte på lag" med rommet og heller tenkte litt nytt (eller gammelt).

Nok en milepæl tilbakelagt. Det er deilig med alle dørene som kan lukkes - og åpnes uten å frykte det verste. Nå er det bare for gjestene å ta seg en tur.

Ha en fin dag!

Hilsen Marie

16 kommentarer:

RitaLita sa...

Utrolig nydelig rom!
Her kunne jeg godt vært gjest ja :-)

Brocante sa...

Så koselig det er. Litt vanskelig å ikke kunne velge farger selv? Den blå er riktig flott selv om du kanskje hadde valgt anderledes. Den gjør rommet spesielt - så vær glad du ikke hadde valget du!

Bea sa...

Så stillig det ble:o)Klem

Tulip sa...

Ble jo kjempeflott. Synn senga må demonteres pga. ett ekstra strøk på gulvet...men da kan vi glede oss til "nå er rommet ferdig, del 2!"

Klem

Sjova sa...

Herleg! Eg digger fargekontrastane til resten av stilen dykkar, samstundes som rommet berre MÅTTE ha den fargen- saman med dei brune golva og alt det kvite er det rett og slett flott! Har skrivi det før, men gjer det att: de får det så fint!
Klem frå ei som styrar med førebuingar til joleverkstad...Idear??

Sjova sa...

Ein annan ting- har kanskje spurt om det før, men omnane dykkar...er det olje eller slike "støvfrie" elektriske?! Me treng slike.

Anonym sa...

hej der.. ny Bea her..

Fant deg via Mia i Sverige..
Har bare fått med meg det siste innlegget men leser gjerne mer..
en nydelig rom og meget flott innredet!! Fredet hus vel ikke det enkleste kan jeg tenke meg.. dere har vel en hel del hensyn å ta der.. men jeg gleder meg til å scrolle bakover her inne..

Ha en trivelig dag..og lykke til med reportasjen..

Hilsen (norske) Bea i Danmark

Mrs B sa...

Gjesterommet blir kjempeflott! Der blir det godt å være gjest. Bare artig med en litt "annerledes" farge enn det alle andre har for tiden. Jernseng og gamle kofferter ble prikken over i'en :)

Anonym sa...

Nå har jeg lest den ene historien etter den andre og sett masse flotte bilder..fantastisk arbeid og pågangsmot.. hatten av for dere!!

her vil jeg gjerne komme tilbake..

Anonym sa...

Og vips så var øl-kassa på plass. Nå må den bare få riktig innhold, altså Geirs gamle LP-skiver. Blir nok veldig bra.
Kristian

victoria (huset i byen) sa...

Nydelig rom og en adeles nydelig farge...
lekkert ble det.. hadde vært gjest der jeg..
ha en flott helg
og gleder meg til del to...
klem victoria

Arneberg sa...

Nok et flott!!rom snart ferdig.Kjempefin farge.Dere er virkelig effektive :-)Den senga var jo bare bedårende,blir flott å være gjest der....mon tro om den knirker hi-hi ;-D Hilsen Mona

Livet i Fattighuset sa...

Takk for alle morsomme kommentarer :-) Sjova, du lurte på ovnene våre. Det er danske radiatorer. Vi varmer vann med pellets, noe som gir en veldig god varme. Og godt inneklima. Ingen støvbrenning her i huset. Kan godt sende deg litt mer info på e-post.
Send meg en e-post på marie77@online.no

Marie

Anonym sa...

Fint blir det, og koffertene gjorde seg jammen godt. Da vi var nygifte og flyttet til Lofoten (for et skoleår), hadde vi en slik koffert, som den underste, på taket på vår "Austin 7". Den var DIGER og rommet alt sengetøyet vårt blant annet. Det merkelige er at nå ligger det en akkurat maken koffert på mørkeloftet. Den er bare så mye mindre enn den fra -68, men har de samme merkene på. Forstå det den som kan:)Hilsen Toril A.

MrsUniversum sa...

Så härligt vilsam färgsättning. Färgstarkt. I det här rummet sover man nog bra!

yanmaneee sa...

coach outlet online
nike epic react
balenciaga
yeezy boost 350 v2
westbrook shoes
michael kors outlet
air max 95
mlb jerseys
nike air max 97
jordan 13