lørdag 16. januar 2010

Møblering av verdens lengste romHest er best, ingen protest

Hvordan i alle dager kan vi møblere en gang som er 18 x 2 meter lang? Store deler av gangen har gamle, plassbygde skap på den ene siden. Akkurat der blir det nok for trang for møblering. Men i enden av gangen, der hvor julevinduet var, finnes det plass til et bord og en stol. Eller kanskje vi skulle satt noe helt annet der?

Her bør vi vel skrive brev for hånd?

Jeg håper dette vil gjøre at gangen ser litt kortere ut. I hvert fall litt mer personlig. Bordet, med understell malt i lys blå og aubergine, er et gammelt bord som kom hit via farmorhuset over gata. To små klaffer gjør at bordet kan foldes ut til en kvadratisk flate, eller bli enda smalere enn det er i dag.

Stilleben eller slow living ...

Bildet av Edinburgh er en kopi av et trykk som ble gitt ut sammen med avisa The Graphic i 1886. Vi kjøpte det på Carson Clark Gallery på The Royal Mile, og fikk det rammet inn for flere år siden. Det er først nå det har kommet ut av pappen sin. Tanken var hele tiden at det kom til å passe godt i biblioteket. Kanskje vi flytter bildet dit etter hvert, men akkurat nå gjør det seg godt i gangen.

Digital eller analogt senter? Brev eller blogg?

Med et trådløst nettverk kan dette kanskje bli hovedbasen for bloggingen fra Fattighuset? Trivelig plass, og ganske uforstyrret. Med en gammel ølkasse full av interiør- og hagebladet går det kjapt å skaffe seg litt inspirasjon også :-)
Jeg tar (med takk) imot råd og tips hvis noen har noen tanker om å møblere laaaange rom. Bildet under viser hele greia.

Ha en super lørdagskveld og en søndag full av inspirasjon og kreativitet!
Hilsen Marie

10 kommentarer:

Fra drøm til virkelighet sa...

Hei. Jeg lurer litt på hva fargen dere har malt med i denne flotte lange gangen heter? Den var veldig fin.
Takk for en flott blogg, er selv glad i gamle ting og liker å mikse stiler.
Hilsen Elin, Larvik

Liv Ofsdal sa...

Se der ja! Flott måte å møblere en laaaaaang gang på! Så kom gyngehesten med den lange historien sin plass i huset og...hehe
Flotters!

Hilde sa...

Så flott det ble! sYNES HESTEN OG BORET ER FULLE AV SJARM OG HISTORIE!!!
Hilde

Anonym sa...

Bildegalleri-tenk å ha så mye plass til bilder! Heldiggris! Og bordet var lekkert. Hilsen Toril A.

Anonym sa...

Kanskje dere kan ha noe som henger ned fra taket? http://www.autonostalgi.com, her er det mye rart men de har noen stilige flymodeller i metall i nostalgisk utførelse og som ikke koster skjorta...

Bless by Tone sa...

18 meter - ja det er jo langt. Synes det du har gjort er veldig fint, jeg:) Tone

Arneberg sa...

Hei:-)Ikke vanskelg å bli inspirert her!Det er bare å besøke noen blogger så koker det av ideer i hodet på en søndagsmorgen;-)Likte det du har gjort!Jeg er slv på jakt etter et lite,gammelt,gjerne klaffebord til å ha på kjøkkenet.mest til pynt for vi spiser ikke der inne....Ha en fin søndag!Hilsen Mona på Arneberg

Anonym sa...

Jeg har nevnt det før, men gjentar det gjerne: Bowling.
K-man

Idun // Breidablikk sa...

Skjønner at den gangen ikke er den enkleste å møblere... Har nok ingen tips å komme med.. Men det ligger en ting til deg i bloggen min :)

*klem idun*

Ina sa...

Jeg kommer gjerne ned og kikker litt på gangen din, Marie :-) Ser om jeg kan komme opp med noen gode idèer. La ut et blogginnlegg om dere idag - håper det er ok? :-)