søndag 11. juli 2010

Ridder- og prinsessedag

Nesten 350 prinser, riddere og prinsesser løp rundt i gatene i Tønsberg lørdag. Ridder- og prinsessedag med boller, brus, kjærlighet på pinne, kyssing av frosker, bekjemping av drager, redding av prinsesser og flere andre slitsomme, men utrolig morsomme oppgaver sto på planen. Prinsessene Maren og Jenny var klare til å redde Prinsesse Kristina av Tunsberg, og gikk til oppgaven med dødsforakt. I tropevarme løp de fra post til post med hver sin familie på slep.
Vår gode venninne Jenny kysser frosken.
Fint å ha mamma å holde i hånden når det blir litt alvor :-)
Maren skal ikke være noe dårligere. Frosken får sitt!


Alle barna fikk prøve å skyte med armbrøst, ble slått til riddere av Tønsberg by, måtte legge en mynt på skattekista og innkassere et tresverd laget av fangene på Berg fengsel. Dragen - en åtte meter lang stoffdrage fra Stella Polaris - var superskummel, men egentlig snill. Og etter å ha sett tennene til de skumlene heksene som bød på brus, var det ingen kunst å få tannpussen i boks om kvelden.

Se flere bilder på tb.no :-)


Marie

4 kommentarer:

aase sa...

Så herlige bilder av jentene da!! Når de kysser frosen.....dån...

Jeg har jammen fått lyst å lage meg en kjøkkenhage jeg også når jeg ser de herlige innleggene dine. Jeg har mer enn nok plass og ta av, men det var energien og gutsen da...føler den mangler litt. Vel jeg begynte igår med å rydde plass til noen ripsbukser så vi får se!!

Ha en flott dag i Vestfold!!

Yvonne sa...

så kjekt da!! dette så jo skikkelig morro ut!!

flotte prinsesser!!

Bettum Villa sa...

For en herlig feiring!! Hadde jeg hatt barn så hadde jeg nok vært først i rekken ;)

Klem Madelén

Anita sa...

Næmen så herlige prinsesser. Nyt sommerdagene, måtte de vare "evig".