tirsdag 27. juli 2010

Regntunge feriedager

Etter noen regntunge feriedager, er det vel bare å innse at det er likegreit å ta til med litt innejobbing :-) Det begynner å bli halvannen måned siden jeg bar opp en treliter med sjokoladebrun gulvmaling til det bringebærrøde gutterommet. Er det mulig å få gjort noe på den fronten snart, mon tro?

Helårsengelen som henger i døråpningen sukker tungt. Hun har hørt om det gulvet før. "Ikke bare én gang heller", himler hun med øynene. Og hun har rett. Det er med det gulvet som det er med de to siste listene på gjesterommet. Det vil liksom ikke bli gjort. Merkelige greier. Men ferien en ennå ung - og bortsett fra at sola visstnok skal skinne i dag, ser det ut til at regnet skal få regjere noen dager til.

Aldri så galt at det ikke er godt for noe. Hage- og interiørbladene får sin renessanse. Og tekanna er ikke tom mange timene om dagen. Til og med stearinlysene går det hardt ut over i sommer. Tenke seg til - strandliv og solbruning er byttet ut med malerkost og sofakrokkrølling. Fine greier det også!
Ha en fin dag, uansett vær :-)
Marie


6 kommentarer:

Anonym sa...

Heisan!
Jeg ble så lei meg når jeg så det var overskyet i dag når vi egentlig var lovet sol her i Vestfold.
Vi får håpe det klarner opp etter hvert!
Kanskje jeg også skal finne frem litt maling til hyllene jeg skulle ha malt for lenge siden...
Ha en fin dag du også!
Laila

Hulda sa...

Så fint rom dere har laget i hagen, det gjør seg med slikt, vi har endel rom her også. Koselig. Flott med den gamle kassen med blader. Har en som ligner, til samme formål. :)

Yvonne sa...

ja... sommeren er ikke akkurat noe å skryte om... er det denne askeskyen fra island som virkelig har skylden? uansett så har vi hatt to dager med sommer her på vestlandet nå... og de ble nøte!! men d var overskyet i går og det ser ut som at det er d i dag også og da er det så pass kaldt at jeg må ha langbukse og genser på... sommer ja... jaja


Ha en fin dag uansett:D

Anonym sa...

Liker holdningen din - "fine greier det også". Det er jo det alt handler om, å ikke la det fine være avhengig av noe så uforutsigbart som været. Sommeren er deilig uansett!

Nydelige bilder, like de veeeldig godt! Godt med en klok husengel!

Anonym sa...

Ja, vi hadde sommer lørdag og søndag, og det resulterte i en tur på Plantasjen etter to stk Baden-Baden hvilestoler i går. Og der står de-i hagestua i regnværet:) Hilsen Toril A.

Skogland sa...

Overskyet igjen her også, men da er det ihvertfall lettere å få gjort noe fornuftig i hus og hage :)
Så fort sola er borte tennes stearinlysene her også!

Ha en finfin dag da du :)

Klem fra Fru K