mandag 5. juli 2010

En liten hjelper i hagen ...

Det er mye som skal gjøres i en hage. Bittesmå blomsterhoder skal nennsomt plukkes , beundres og knuses før de rekker å tenke på å komme i vann. Tomatblader skal rives i stykker og noen må jo ta seg tid til å ta en bit av en av de stadig voksende squash-fruktene mens de ennå henger på planten.

Tomatene har gått i dekning

Blomkarsen som skal kante høybedene ligger tynt an når gartnerassistenten kommer ruslende gjennom hagen. Dermed hender det at hun sendes over veien til tante-hagen. Der har plenen ligget i hundre år og tåler godt å bli røsket i. I hagen bak den grønnmalte porten er det for det meste roser, og de sier gjerne fra selv at de ikke vil bli forstyrret.Minigartneren er klar for en ny dag. Nå løper hun rundt med en halvliter vann i en mugge og skal ut og vanne. Mye søl, og mye moro!

Ha en fin dag!


Marie2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Nå har jeg sittet og kost meg med bloggen din i over 6timer fordelt over noen dager,og WOW for ett arbeid dere har lagt ned i huset. Jeg føler meg beæret over å ha hatt muligheten til å sett glimtene fra deres liv.

For en inspirerende,humørfylt,opplysende og informativ blogg dette er.Alt jeg kan si er takk for herlig tidfordriv,og på gledelig gjensyn.

Vennlig hilsen
Tonje G

Fra drøm til virkelighet sa...

For en drømmehage dere har fått!!
Jeg ønsker meg en sånn...*sukk*
Erteblomster er jo noe av det skjønneste som finnes også.
Klem Elin
:)