torsdag 29. juli 2010

Nymalt uthus

Et kjempestort uthus - like stor som en dobbel garasje - står plantet på eiendommen vår. Det har vært omtalt på bloggen tidligere, i ikke så hyggelige ordlag. Men nå kommer det seg! I går kom solen jammen ut - på tross av truende værvarsling fra yr.no og pent.no og hva-de-nå-heter alle sammen. Et rødt malingstrøk kom på i løpet av dagen. Det gule skinner fortsatt litt igjennom, men nå rusler jeg rundt i hagen med et smil om munnen. Det grusomme uthuset fra 1960-tallet er vasket og malt, og ser plutselig ut som om det hører til i hagen.

Hovedhuset skal få sitt tredje malingstrøk (blir det i år, mon tro?), og nåt uthuset får strøk to og tre, kommer nok fargen på de to husene til å bli likere. Begge er malt med "Mørk engelsk rød" linoljemaling. De grønne plantene i kjøkkenhagen jublet! For med en mørkere bakgrunn, kommer de mye bedre til sin rett. Det grønne mot det rød er mye sprekere enn det grønne mot det skittengule. Eller hur?


Steinhaugene som okkuperer områdene rundt kassene i kjøkkenhagen skal trilles over gaten til søsterhagen. Der skal de ligge som ballast i samme typer kasser, som avslutning på en splitter ny platting. Kassene skal fylles med hortensia, og jeg kjenner at jeg nok må gå til innkjøp av enda flere hortensiaer selv. Når er det plantesalget begynner??


Ivrig hilsen fra
Marie

8 kommentarer:

DJ Kiddo sa...

Bra jobba :-)

Mia sa...

Det blev ju bara så bra, nu syns din trädgård bättre, framstår som en riktig grön, prunkande oas! Det är verkligen fart på dina grönsaker. Salget har väl egentligen startat men det blir billigare och billigare ju längre du väntar. Starten av september är bra tid, men då är det ganska utplockat, så, det är en avvägning, vågar du vänta?

Hvit Villa sa...

Veldig bra! Hvordan liker du å jobbe med linoljemaling?

Gyngestol og kaffigrut sa...

Så flott det ble, bra jobba!
Koselig blogg du har, blir nok flere besøk her;)

Ha en fin kveld!

Arneberg sa...

Jeg skjønner veldig godt at du er ivrig!!Dette blir supert!!Så helt og flott med alt i samme farge.
Ha en flott helg!Hilsen Mona på Arneberg som har gått i hi p.g.a alt regnværet :-(

yanmaneee sa...

golden goose outlet
michael kors outlet online
nike hyperdunk
adidas tubular
cheap jordans
jordan shoes
air yeezy
yeezy boost 350
christian louboutin
jordan shoes

toshi sa...

parcourez ici Dolabuy Celine page suivante réplique gucci pourquoi ne pas en savoir plus Valentino Dolabuy

sefi sa...

f0f62g1z49 n4x31q2t23 x9n83s5d24 q1i88q0u55 q7t30d6l69 h8y35m6c71