lørdag 17. juli 2010

En dyrebar gave

En dag på jobben denne uken fikk jeg en ørliten gledelig overraskelse. Min gode kollega Anne-Charlotte har samlet frø fra stemorsblomstene sine, og overrakte en sommerlig, solgul konvolutt full av løfter om en ny vår :-) Nå skal de hvile fram til snøen går igjen, og så skal prøve å få liv i bittesmå frøene.

Tenk om jeg klarer å få de små, unnselige og knusktørre frøene til å blomstre i hagen? Jeg har bestemt meg for å dele haugen i to: Noen av frøene skal forkultiveres inne, mens andre skal sås rett i jorda når det blir varmt i været. Rapport om lykke eller mislykke kommer sommeren 2011 (vær tålmodige, hehe).

Sommertid er som kjent hagetid, nå som vi har en splitter ny hage. Og selv om jeg har som mål å få lest en bok eller to når ferien begynner søndag, ser jeg for meg at det ender med en haug med hageblader. Deilig og hjernedødt. Men viktig næring for hjernen og hjertet :-)

Hvem kan vel motstå en slik gave? Tusen takk!
Ha en fin helg!!
Marie

2 kommentarer:

DJ Kiddo sa...

Mye flott nytt stoff her Marie, skjønner at jeg har vært lenge borte, når jeg ser mengden med stoff du har greid å produsere......

Onker'n

Camilla sa...

For en herlig gave! Jeg har et sitrontre og en pasjonsfruktplante som jeg har fått av venninner og er fra fruktstener. Er ekstra varsom med disse plantene. :)