tirsdag 20. juli 2010

Frk. Erta Berta i fotofinalen :-)

Frøken Berta
Min Frøken Erta Berta har strukket seg langt. I månedens fotokonkurranse hos Anne på Moseplassen er hun nå i finalen. Fem vakre snittede frøkner kjemper for å klatre helt til topps. Vil du stemme på Fattighusets aller første erteblomster, kan du gjøre det her.
En annen frøken som har klatrer helt til topps, er denne vakre klematisen. Hun vokser nærmest rett opp av grusen utenfor huset. Utrolig at den lille pjusken jeg kjøpte på salg i høst nå blomstrer med hele femti lillafargede blomster. Og fra halvmetertilværelsen i 2009, er klematisen nå akkurat like høy som meg - en meter og sekstifem centimeter. Passe høy og passe vakker, med andre ord :-)Det vokser og gror i fattighushagen, men det gjør det sannelig over gata i søsterhagen også. Farmors eldgamle hortensiahekk (!) står med struttende nyutsprungne hortensiaknopper. De friserte blomsterhodene skal vokse seg større og fetere utover sommeren, men akkurat nå er de veldig fristende å stjele med seg hjem for å pynte opp i vinduskarmen.

I dag regner det igjen. Da er det dags for et barselbesøk, et dagen-derpå-burdagsbesøk og et ørlite teselskap her hjemme. Men først skal hage- og interiørbladene få en liten opprydding.

Ha en glimrende dag!!

Marie

9 kommentarer:

Laila sa...

Flotte bilder, og Erta Berta er så vakker så jeg stemte på henne i går.
Klem Laila

Elisabeth, innerst i veien sa...

Så moro, jeg har vært inne og stemt. ☺ Den Klematisen var også nydelig, veldig misunnelig siden min bare vokser og vokser, knopper, men ikke blomstrer i "all sin prakt".

Hulda sa...

Grattis! Jeg var inne og stemte på deg. Likte så godt komposisjonen i bildet. Herlige erteblomster.

bestemors hage sa...

Stemte i går.

Anonym sa...

Gjort! :)
Vakre, lille Erta Berta!

grethemormora sa...

Har stemt :-)

Helene sa...

Da har Frk. Erta Berta fått min stemme også! Flotte bilder du viser oss - som alltid veldig inspirerende :) Fortsatt god sommer!

DJ Kiddo sa...

Onker´n har stemt :-)

Fossestua sa...

Såklart vil jeg stemme på det vakre bildet av Erta Berta! Bare tittelen får meg til å slutte å le, hihi :)
Sommerklem fra Lise